Aanbod

We beschikken over kampeerplaatsen en huuraccommodaties. Onze camping ligt in een bos, het kan dus zijn dat er een boom op een kampeerplaats staat. Heeft u een kampeermiddel langer dan 7 meter dan raden wij u daarom aan contact met ons op te nemen of zelf een kijkje te nemen op onze camping. Er zijn wel voldoende plaatsen voor kampeermiddelen langer dan 7 meter.
De camping heeft moderne en verwarmde toilet-/douchegebouwen, uiteraard met wasserettes. Er zijn verharde wegen met goede verlichting. In de vakantie waakt onze nachtwacht over uw rust en welzijn, zodat u met volle teugen kunt genieten van het kamperen. Over de hele camping is draadloos internet voor uw pc of laptop. Per verblijf krijgt u 1 voucher gratis voor de hele verblijfsperiode. Bij de receptie zijn wifi-vouchers verkrijgbaar.

Maximaal 2 honden zijn toegestaan op de kampeerplaatsen, mits deze aangelijnd worden op de camping.
Alleenreizende jongeren worden niet toegelaten.
Er zijn 3 soorten kampeerplaatsen, namelijk de basis kampeerplaatsen, basisplaats plus kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen.

Heb je geen eigen tent of caravan? Geen probleem. Camping De Heldense Bossen heeft een aantal zeer fraaie accommodaties te huur. De volledig ingerichte huurcaravans, bungalows (wij noemen ze bosgalows) en dan nog de kampeerbungalows zijn bij ons te huur.
Deze accommodaties liggen allemaal vlak bij de speeltuin, het zwembad en het dierenpark en hebben elk hun eigen sfeer. Ze zijn allemaal vrijstaand met veel ruimte voor het 'buitenleven'.
Wil je graag heel eenvoudig overnachten dan is onze blokhut wellicht een goed alternatief. Deze zeer eenvoudige blokhutten worden ook per nacht verhuurd.
Ook het huren van een compleet ingerichte tent behoort tot de mogelijkheden.