Zwembad

Overdekt zwembad
Bij slecht weer, maar ook bij zomerse temperaturen is het heerlijk toeven in ons overdekt zwembad.
In het overdekt zwembad kun je glijden van de superlange glijbaan. Gaan bubbelen in het bubbelbad of je door het water voort laten duwen door de stroomversnelling. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, er is een apart peuter- en kleuterbad waar de kleintjes veilig in het water kunnen spetteren en spelen. Het overdekt zwembad is geopend van 30 maart 2018 t/m 28 oktober 2018. Klik hier voor de openingstijden.

Buitenbad
Het buitenbad op onze camping is geopend vanaf de meivakantie tot eind augustus. Lekker luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of lekker springen op de trampoline, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Voor de allerkleinsten is er een apart zwembad. In het peuter- en kleuterbad kan er door deze kids flink wat afgespetterd worden.

Tarieven
Kampeerders hoeven niet te betalen voor het zwembad. Zij krijgen hiervoor gratis toegangskaartjes. Voor gasten van 'buitenaf' zijn de kosten € 3,00 voor kinderen en € 3,50 voor personen vanaf 16 jaar. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Je kunt dan gebruik maken van het binnenbad, het buitenbad en de speeltuin.