Nieuws

Hemelvaart en Pinksteren
Tijdens de Hemelvaart en Pinksteren zijn we nagenoeg volgeboekt. Voor eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken: 077 - 307 2476.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________
1968 - 2018: 50 JAAR CAMPING DE HELDENSE BOSSEN

In juni 1967 vond bij zonnig weer, onder vrolijke muziek met stralende kindergezichtjes en opgewekte mensen de officiële opening plaats van een speeltuin met dierenpark. Deze speeltuin en dierenpark lagen in het dennengroen van de gemeente Helden.
De opening werd verricht door een van de eerste dieren van het dierenpark "Bokkie Béh". Zoals in die tijd de gewoonte was werd dit 'Heldens dierbaar oord' door deken Rölkens ingezegend en feliciteerde hij alle inwoners van Helden met dit rijke bezit voor spel, sport en ontspanning.

Het is Pasen - 15 april 1968 -
De speeltuin in de bossen in Helden gaat weer open en is daarom in een nieuw kleed gestoken. Er zijn vele verbeteringen aangebracht. De toegangswegen naar dit recreatiegebied zijn verhard. Het recreatiegebied heeft een grasweide gekregen waarop de herten zich tegoed doen. Er zijn zitbanken geplaatst, het ca. 5 ha. receatiegebied is geheel omheind en er is een overdekte ruimte gebouwd van 14 bij 6 meter met tafels en zitten en een volière.

Ook de kabelbaan, met zijn 100 meter lengte werd in die winter gerealiseerd. Er zijn kleuterbaden en een wasgelegenheid geplaatst. Rondom het volleybalveld is een camping geprojecteerd voor ca. 20 caravans/tenten. Camping De Heldense Bossen is een feit !!

Het begin van 20 plaatsen is nu uitgegroeid tot 875 kampeerplaatsen, 13 huurcaravans, 5 kampeerbungalows, 5 bosgalows en 2 houten cottages. De camping is nu 30. ha. groot en ligt in ca. 1100 ha. bosgebied met uitgebreide natuurrijke wandel- en fietspaden. De 1e wasgelegenheid is uitgegroeid tot 8 volledig ingerichte sanitairgebouwen. Er is een uitgebreide horeca met o.a. restaurant, snackbar, Caribisch Café, grandcafé en een grote zaal. Verder is er een volwaardige supermarkt. De speeltuin en sportvelden zijn nog steeds uniek met speciale gedeeltes voor alle leeftijden.
De vroegere buitenbaden hebben allang plaats gemaakt voor een prachtig subtropisch recreatiebad en een 25-meter buitenbad met peuter- en kleuterbaden.

Al 50 jaar lang genieten inwoners van Helden maar vooral ook onze gasten, van Camping De Heldense Bossen.

______________________________________________________________________________________________________________________________
KORTINGSKAARTEN 2018

Op vertoon van onderstaande kaarten ontvangt u korting:
- Camping Card ACSI
- CCI
- Camping Key ANWB
- ADAC CampCard
- NKC-Card

De korting is geldig in de volgende periodes:
- 30/03 - 27/04
- 06/05 - 09/05
- 13/05 - 18/05
- 21/05 - 07/07
- 25/08 - 28/10

U ontvangt € 6,00 korting per nacht. Bij de ACSI-kaart is tevens 1 hond gratis per dag. De korting is uitsluitend van toepassing op het dagtarief (niet op arrangementen).