Veelgestelde vragen

Algemeen

Huisdieren (max. 2 per kampeerplaats) zijn van harte welkom bij ons op de camping. Een hekwerk om de plaats af te zetten, is niet toegestaan. Je mag bijvoorbeeld wel een schapennet plaatsen tot onder de luifel of voortent om ervoor te zorgen dat de hond niet wegloopt.

Onze huuraccommodaties, speeltuin, dierenweide en ons binnen- en buitenbad zijn huisdiervrij. Honden worden buiten de camping uitgelaten. Hiervoor hebben wij speciale hondenuitlaatpoortjes, waar je tegen een borg van €10 een sleutel voor kan krijgen bij de receptie. Wij hebben ook een hondendouche op onze camping!

De slagboom werkt op kentekenherkenning. Je kunt dagelijks tussen 7:00 uur en 22:30 uur het terrein op- en afrijden.

Wij bewaren de gevonden voorwerpen maximaal 4 weken. Na 4 weken worden voor de gevonden voorwerpen een nieuwe bestemming gezocht. Kleding brengen wij regelmatig naar de kledingbank. Ben je iets verloren? Vraag bij de receptie of het gevonden is!

Aankomst & Vertrek

De kampeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 13:00 uur.

Dit kan zeker. Parkeer jouw auto en/of caravan op de grote parkeerplaats, meld je bij de receptie en dan zullen we de mogelijkheden bespreken.

Inchecken voor de huuraccommodaties kan vanaf 15:00 uur. Vertrek is overigens vóór 10:00 uur.

Jouw plaats dient om 11:00 uur vrij te zijn. 

Voor de kampeerplaatsen kun je inchecken vanaf 13:00 uur. Op de dag van vertrek dient de plaats om 11:00 uur leeg te zijn. In het laagseizoen kan het mogelijk zijn om hiervan af te wijken, vraag voor mogelijkheden bij de receptie. Bij de huuraccommodaties kun je inchecken vanaf 15:00 uur en is het uitchecken uiterlijk 10:00 uur.

Reserveringen & Betalingen

Wanneer je via de bank hebt betaald, ontvang je automatisch een betalingsbevestiging. 

Mocht je geen annuleringsverzekering hebben afgesloten en de boeking toch willen annuleren, gaat dit volgens de Recron voorwaarden. Hieronder vind je de voorwaarden. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt:

  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen 2 tot 1 maand(en) voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering binnen 1 maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs.
  • Bij annulering op de dag van aankomst, 100% van de overeengekomen prijs.
     

Een annulering dien je altijd per mail te doen.

Wij vragen 14 dagen na reservering een betaling van 50%. De resterende 50% dient betaald te worden 4 weken voor aankomst.

Nee, alleenreizende jongeren worden niet toegelaten.

Camping

Ja, dat mag. Echter, wij hebben geen vaste camperplaatsen. Je kunt met de camper een kampeerplaats boeken. Je betaalt de reguliere nachtprijs. 

Logees zijn van harte welkom. Wij hebben een logeertarief van €8,30 p.p. (incl. Toeristenbelasting). Een logee krijgt ook een pasje voor het zwembad. Wanneer je in een huuraccommodatie verblijft, betaalt jouw logee alleen de toeristenbelasting van €1,30 p.p.p.n. Dit geldt alleen wanneer je niet boven het max. aantal personen uitkomt op jouw plaats of in jouw verblijf. Is dit wel het geval, neem dan contact op met de receptie.

Natuurlijk, iedereen is van harte welkom. Wij vragen een entree van €1,00 aan volwassenen en kinderen. De entree van de hond is € 1,00. Mocht je ook nog willen zwemmen, kan dat ook. Dan betaal je de entree van het zwembad bij het zwembad zelf. Volwassenen betalen €6,00 en kinderen van 2 tot en met 15 jaar €5,00 entree.

Er is gratis wifi voor alle gasten van de camping over het gehele terrein. Je maakt verbinding met Wifi-Gasten en accepteert eenmalig de gebruiksvoorwaarden.

De plattegrond van ons park is hier te vinden op onze website.

Faciliteiten & Openingstijden

Openingstijden staan vermeld op onze website en onze WebApp. De openingstijden kun je ook altijd terugvinden bij de receptie.

Tijdens het Paasweekend, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie, elk weekend in de maanden juni en juli en in de herfstvakantie is het animatieteam aanwezig.