Camping de Heldense Bossen

Van harte welkom op de camping waar ‘t Bosmannetje, Pip en Pleun hun domein hebben. We willen je laten proeven van de gastvrije sfeer die onze camping te bieden heeft. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen! Camping de Heldense Bossen beschikt over zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties. 

Kamperen

Ervaar het echte kampeergevoel op Camping de Heldense Bossen. Er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een Basisplaats, een Comfortplaats of een Supercomfortplaats met privé sanitair. De camping beschikt over moderne en verwarmde sanitairgebouwen met wasserettes. Er zijn verharde wegen met goede verlichting. Daarnaast waakt onze nachtwacht in de vakantie over jouw rust en welzijn, zodat je met volle teugen kunt genieten van het kamperen. Over de hele camping is WiFi gratis toegankelijk.

Kampeerplaatsen

Huren

Heb je geen eigen tent of caravan? Geen probleem. Camping de Heldense Bossen heeft een aantal zeer mooie accommodaties te huur. Kies voor een van de volledig ingerichte Huurcaravans, Bosgalows, Kampeerbungalows, Safaritenten of Woodlodges. Onze accommodaties liggen allemaal vlak bij de speeltuin, het zwembad en het dierenpark en hebben elk hun eigen sfeer. Ze zijn allemaal vrijstaand met veel ruimte voor het buitenleven. Geniet van de natuur en de veelzijdige faciliteiten op Camping de Heldense Bossen.

Huuraccommodaties