Kamperen in Limburg doet u zo

De bosrijke omgeving en de faciliteiten zullen samen zorgen voor een onvergetelijke en zeker niet alledaagse vakantie in Limburg. Tijdens het kamperen op De Heldense Bossen kun je heerlijk genieten van buitenactiviteiten, zoals fietsen, wandelen, zwemmen of andere recreatieactiviteiten. Met het trekvlot over de roeivijver, een potje Jeu de boules of spelen in de speeltuin? Het kan allemaal! Als je na het zwemmen nog niet moe bent, dan is er vast nog een leuke activiteit van het animatieteam waar je naar toe kunt.

Klaar voor uw vakantie

Pak je spullen maar vast, neem je caravan of tent mee en ervaar het echte gevoel van kamperen op De Heldense Bossen. Er zijn ruime kampeerplaatsen gelegen aan laantjes en veldjes. Je kunt kiezen voor een kampeerplaats die alleen voorzien is van stroom. Wil je liever meer luxe op de plaats met een eigen water- aan en afvoer of TV-aansluiting, dan is ook dat een mogelijkheid. Wij bieden drie soorten kampeerplaatsen, namelijk de basis kampeerplaatsen, basisplaats plus kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen.

Camping De Heldense Bossen biedt verder voor iedere kampeerder moderne en verwarmde toilet-/douchegebouwen aan. Er zijn verharde wegen met goede verlichting en in de vakantie waakt onze nachtwacht over uw rust en welzijn, zodat u met volle teugen kunt genieten van het kamperen.

Tot snel op één van de kampeerplaatsen van Camping De Heldense Bossen!