Animatie

Ons animatieteam zorgt voor een uitgebreid, creatief en sportief programma! Camping de Heldense Bossen is een camping met animatie waar de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Knutselen, dansen, sporten en spellen, discozwemmen, vossenjacht, sprookjestocht of spokentocht? Het staat allemaal op het programma bij Camping de Heldense Bossen. Tijdens het Paasweekend, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie, elk weekend in de maanden juni en juli en in de herfstvakantie is het animatieteam aanwezig. 

Bosmannetje, Pip & Pleun

Heb je het Bosmannetje en Pip & Pleun al ontmoet? Dat zijn de grootste bosvrienden van de camping! Je zult het Bosmannetje op elk moment op de camping tegen kunnen komen. Elke avond brengen Pip & Pleun een betoverend verhaal tot leven in het Bostheater. Sluit je aan bij de Bosclub en beleef de meest fantastische avonturen met dit trio!

 

 

 

Bosclub

Bijna alle activiteiten vinden plaats in, rondom of vertrekken vanuit de Bosclub. Tijdens de schoolvakanties staat het animatieteam klaar om samen met de kinderen creatief aan de slag te gaan met knutselen of een bezoek te brengen aan het bos.

Bostheater

Het Bostheater bevindt zich in de speeltuin, waar bij goed weer het kindertheater plaatsvindt. Zelfs als het weer niet meezit, gaat het kindertheater gewoon door, alleen verplaatsen we ons dan met z'n allen naar de Bosclub.

Animatieprogramma

Houd deze pagina in de gaten voor het actuele animatieprogramma tijdens de schoolvakanties. 

Momenteel hebben wij geen animatieprogramma.