Restaurant Branie

In 2024 opent ons nieuwe restaurant Branie! Vol passie, vastberadenheid en 𝘽𝙧𝙖𝙣𝙞𝙚 gaan wij voor jullie aan de slag. Een pareltje in de bossen, ons nieuwe restaurant Branie. Braniemakers Emyl en Rick gooien het dit jaar over een andere boeg. Het complete restaurant is in een nieuw, modern jasje gestoken. In de weekenden en in de vakanties kun je er overdag terecht voor een verrukkelijke lunch of een heerlijk stuk vlaai. Tijdens het diner kun je er terecht voor een uitgebreid hapjesconcept. Kies elke ronde twee gerechtjes en probeer elke keer iets anders. Niet zo’n grote honger? Bestel dan van de plate service kaart. Of kom gewoon lekker borrelen op het terras.

Voor de kinderen is er een leuke speelhoek en het terras grenst enerzijds aan het grasveld en het zwembad en aan de andere zijde aan de speeltuin en de kinderboerderij. Dus vervelen hoeft zeker niet!

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de website www.branie-helden.nl of zoek ons op de socials onder Branie Helden. Dan blijf je altijd op de hoogte van al onze activiteiten en nieuwtjes. Reserveren kan via de website of via 06 -13 91 84 12.