Zwembad

Camping de Heldense Bossen heeft zowel een overdekt zwembad als een buitenbad waar het heerlijk vertoeven is. Volop waterplezier voor jong en oud!

Het overdekt zwembad is geopend van 29 maart tot 3 november 2024. Het buitenbad opent 27 april 2024.

Binnenbad zwemmen 11

Overdekt zwembad

Bij slecht weer, maar ook bij zomerse temperaturen is het heerlijk toeven in ons overdekt zwembad. In het overdekt zwembad kun je glijden van de superlange glijbaan, bubbelen in het bubbelbad of je door het water voort laten duwen door de stroomversnelling. Ons zwembad is uitermate geschikt voor gezinnen. Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Er is een apart peuter- en kleuterbad waar de kleintjes veilig in het water kunnen spetteren en spelen.

Buitenbad

Lekker luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of lekker springen op de trampoline, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er een apart zwembad. In het peuter- en kleuterbad kan er door de kids flink wat afgespetterd worden.

Met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie is ons zwembad alleen voor onze campinggasten. Buiten deze periode zijn ook de gasten die niet op de camping staan van harte welkom in ons zwembad. 

Wel graag vooraf even reserveren via telefoonnummer 077 – 307 2219. De entree voor niet-campinggasten is vanaf 16 jaar € 6,-. en van 2 tot en met 15 jaar € 5,-.