Actief en sportief

Ben je sportief of graag actief bezig? Op de golfbanen in onze regio kun je jezelf heerlijk uitleven. Of wat te denken van Boerengolf? In de koeien tussen de wei een balletje slaan. Ontdek de sportieve mogelijkheden in de omgeving van Camping de Heldense Bossen.

Wandelen en fietsen

Mocht jouw voorkeur uitgaan naar het wandelen, dan is de omgeving rondom Camping de Heldense Bossen zeer geschikt. Vanuit de camping start het knopenlopen. Aan de hand van nummers kun je jouw wandelroute zo lang of zo kort maken als je wil. Deze wandelkaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie van de camping en bij het VVV kantoor. Met de fiets kun je genieten van al het moois wat de omgeving je te bieden heeft. Het knooppuntennetwerk gaat door heel Noord- en Midden-Limburg. Bovendien vind je hier erg leuke terrasjes en restaurantjes voor een rustpauze onderweg.

Bekijk wandel- en fietsroutes

Golfen bij Kapelkeshof

Bij Golfdomein Kapelkeshof zijn er 18 holes die iedereen kan spelen. De afstanden variëren waardoor er in drie slagen gespeeld kan worden. Golfen bij Kapelkeshof is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Je hebt geen golfvaardigheidsbewijs nodig, maar de medewerkers van Kapelkeshof zullen een basis golfinstructie geven voordat je letterlijk aan de slag gaat.

Golfdomein Kapelkeshof

Golfen bij Eyckenduyn

Golfen doe je bij Eyckenduyn. Eyckenduyn heeft een prachtige golfbaan met C-status, die het gehele jaar door te bespelen is. De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. Deze prachtige 9 holes baan, met een totale oppervlakte van maar liefst 10 hectare, levert veel indrukwekkende partijen op.

Eyckenduyn

Boerengolf

Boerengolf kan gespeeld worden bij Parkhoeve De Middelt in Kessel. Langs de Maas tussen de koeien in de weilanden wordt dit ludieke spel gespeeld. Met een klompclub wordt een bal in tien holes geslagen. Bij boerengolf staat plezier maken voorop!

Parkhoeve De Middelt

Forelvissen

Vind jij je ontspanning door te vissen? Dan kunnen wij het Forelvissen bij Maashof van harte aanbevelen. Vind je forelvissen te rustig? Dan kun je bij Maashof ook nog een solex huren en een mooie route solexen aan de hand van de fietsknooppunten die deze omgeving rijk is.

Forelvissen bij Maashof

Groepsuitjes

Op zoek naar een leuk en origineel uitje? Op Buiten Zinnen staan vele activiteiten die je in de nabije omgeving kunt ondernemen. Denk aan een speurtocht, geheimschrift ontcijferen en bootcamp. Kortom, allerlei leuke activiteiten om het verblijf nog leuker te maken!

Buiten Zinnen