Tips voor kids

Behalve op de camping zelf zijn er ook in de omgeving talloze parken en activiteiten om te bezoeken met de kinderen. Je komt waarschijnlijk tijd te kort om alles te bezoeken! Hieronder vind je enkele tips over wat er binnen 25 kilometer rondom de camping allemaal te zien en te beleven is met én voor de kinderen.

Toverland

Gezellig met de hele familie een dagje naar Toverland, wat een magisch idee! Er zijn zowel binnen als buiten activiteiten te beleven voor jong en oud(ers). Toverland heeft overal aan gedacht. Wil je een magische dag? Dan moet je bij Toverland zijn!

Toverland

Ballorig Venlo

Bij Ballorig in Venlo is veel binnenspeelplezier te beleven. Van megatrampoline tot autocircuit en ook nog een spannende klimmuur. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht. Voor de kleinsten is er een apart gedeelte ingericht. Urenlang speelplezier is dan ook geen enkel probleem!

Ballorig Venlo

Speelpark Klein Zwitserland

Ieder kind is een avonturier! Speelpark Klein Zwitserland is dé plek waar de kleine avonturiers hun gang kunnen gaan. Klimmen, klauteren, schommelen, glijden... Je kunt je helemaal uitleven. En wil je met het hele gezin gezellig midgetgolfen? Dan ben je hier ook op het juiste adres.

Speelpark Klein Zwitserland

Fun Beach

Op het strand van Fun Beach kun je heerlijk luieren, zonnebaden, poedelen in het koele water of zandkastelen bouwen op het strand. Naast de standaard strandfaciliteiten bezit dit natuurbad tal van activiteiten waaronder een touwenparcours over het water, een speeltuin, trampolines en een beachvolleyveld. Kortom, de ideale besteding van een zomers dagje voor het hele gezin!

Fun Beach

Fun Forest

Zijn de kinderen 5 jaar of ouder? Dan kunnen jullie klimmen en klauteren bij Fun Forest. Hoe ouder of groter je bent, des te hoger je tussen de bomen door mag klimmen op dit spectaculaire hoogteparcours.

Fun Forest

Irrland

Iets verder weg dan 25 kilometer, maar binnen 45 minuten rijden, ligt Irrland. Dit park is zeker de moeite waard om te bezoeken. Irrland ligt net over de grens in het Duitse Twisteden/Kevelaer. Een land waar je je kunt uitleven, modderen, bouwen, in hooi en stro ravotten, rennen, rijden, glijden, springen, klimmen, ruiken, voelen, lef hebben, lachen, plezier hebben, samen zitten, nat worden, met water experimenten, onder palmen uitrusten, in de zon liggen, barbecueën, fantasie ontwikkelen, verdwalen, genieten en boven de wolken vliegen. Een superleuk park voor jonge, maar zeker ook voor de wat oudere kinderen.

 

Irrland in Duitsland

Monkey Town

De kinderen kunnen bij Monkey Town klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines, rondrijden met auto's en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder zijn er twee superhoge glijbanen om vanaf te glijden! En voor de allerkleinsten hebben ze een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

 

Monkey Town Venlo

Het Aardbeienland

Aardbeienland is in het echt nog leuker dan de website of de folder doet vermoeden. Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland. Ontdek en proef de wereld van de aardbeien! Er gaat geen dag voorbij zonder dat er wordt gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en verfraaiing van het Aardbeienland.

Het Aardbeienland

XBAZE Jump Arena

Bij XBAZE Jump Arena brengen ze trampolinespringen naar the next level! Op een unieke locatie, de oude kerk in Reuver, heeft XBAZE diverse area's gecreëerd waar je uitgedaagd wordt door de zwaartekracht.

 

XBAZE Jump Arena